Kanetsune Gyutou 210mm
Cena:
€ 228.00
(€ 190.00 + DPH)
Priemerné hodnotenie: | Nehodnotené |
Dostupnosť: | Skladom |
|
|
Predpokladaný termín doručenia: | 10 september 2024 |
Popis:
Gyutou nôž je veľmi všestranný japonský kuchársky nôž na rôznorodé úkony v kuchyni. Môže sa používať s rôznymi technikami rezania. Je vhodný na krájania mäsa, ryby zeleniny aj ovocie. Vďaka tvaru čepele sa s ním šikovne a pritom precízne pracuje. Zvyčejne dĺžka čeple týchto nožov sa pohybuje od 180mm do 300mm. Všeobecne platí čím dlhšia čepel, tým jednoduchšie vieme krájať na menšie kúsky, ale o to väčšiu zručnosť potrebujeme. Nože s dĺžkou čepele 180mm a 210mm doporučujeme pre domáce gazdinky, hobby kuchárov a gyutou nože s dlhšou čepelou od 240mm, pre skúseních kuchárov a profesionálom.
Model | KC-202 |
Oceľ | VG-10 Stainless steel core / 33 vrstvová damašková |
HRC | 60-62 |
Rukoväť | POM (Acetal resin) / Stainless steel bolster |
Dĺžka čepele | 210mm |
Celková dĺžka | 335mm |
Hrúbka | 1,8mm |
Váha | 193g |
Pôvod | Japonsko |
Recenzie
Pre tento produkt zatiaľ nebola napísaná žiadná recenzia.
Napísať recenziu!