Používaním našich webových stránok súhlasíte s používaním súborov cookie v rámci pravidiel cookie.
Menu

Kanetsune Gyutou 210mm

Cena:
€ 216.00 (€ 180.00 + DPH)
Priemerné hodnotenie: Nehodnotené
Dostupnosť: Skladom
Označte tie doplnkové produkty, ktoré by ste chceli vložiť do košíka!
Keramický brúsny kameň Keramický brúsny kameň
€ 58.80
Množstvo:

Doprava zadarmo od nákupu 60.- Eur

Doprava zadarmo od nákupu 60.- Eur v rámci SR

Popis:

Gyutou nôž je veľmi všestranný japonský kuchársky nôž na rôznorodé úkony v kuchyni. Môže sa používať s rôznymi technikami rezania. Je vhodný na krájania mäsa, ryby zeleniny aj ovocie. Vďaka tvaru čepele sa s ním šikovne a pritom precízne pracuje. Zvyčejne dĺžka čeple týchto nožov sa pohybuje od 180mm do 300mm. Všeobecne platí čím dlhšia čepel, tým jednoduchšie vieme krájať na menšie kúsky, ale o to väčšiu zručnosť potrebujeme. Nože s dĺžkou čepele 180mm a 210mm doporučujeme pre domáce gazdinky, hobby kuchárov a gyutou nože s dlhšou čepelou od 240mm, pre skúseních kuchárov a profesionálom.

Model KC-202
Oceľ VG-10 Stainless steel core / 33 vrstvová damašková
HRC 60-62
Rukoväť POM (Acetal resin) / Stainless steel bolster
Dĺžka čepele 210mm
Celková dĺžka 335mm
Hrúbka 1,8mm
Váha 193g
Pôvod Japonsko

Recenzie

Pre tento produkt zatiaľ nebola napísaná žiadná recenzia.

Napísať recenziu



Poznámka: HTML nie je preložený!!
Hodnotenie: Zlé Dobré

Hľadanie